Helló, Salgótarján!

Salgótarján ingatlan.com-os oldala

Salgótarján fotója

Salgótarjánban keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Salgótarjáni statisztikák

Salgótarján irányítószáma: 3100

A grafikonon Salgótarján lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Salgótarján bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Tatár Tamás fotója

Tatár Tamás

7 éve az ingatlan.com-on

Tatár Tamás oldala

Salgótarján ipar- és bányavárosként ismert, Nógrád megye székhelye. Lakossága kb. 34 000 főre tehető. Szlovákia határán fekszik egy völgyben. A Karancs, a Medves és a Cserhát hegység vonulatai veszik körül.

Salgó és Somoskő vára kellemes kirándulási lehetőséget biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A magaslatokból pazar kilátás nyílik a környező hegyekre.

Több bölcsőde, óvoda, gimnázium és szakközépiskola közül is választhatnak az itt élők. A Zenthe Ferenc Színház társulata sikeres előadásokkal szórakoztatja a lakosságot. Múzeumok, mozi és kulturális programok színesítik a mindennapokat. A város jól kiépített kerékpárúttal, stranddal, uszodával és egyéb sportolási lehetőségekkel rendelkezik.


Tatár Tamás tippjei:

Családoknak a Belváros, a Beszterce- és a Kemerovó lakótelep, valamint ezeknek az övezetében található családi házak ideálisak.

A turisztikai látványosságok környékén található üdülők és családi házak is népszerűek, a jó levegő és a változatos túraútvonalak miatt.

Mivel a 21-es számú főútvonal fejlesztése lezárult, a főváros kicsivel több, mint egy óra alatt elérhető. Ezáltal a város, ideális választás lehet ingázók számára is.
Befektetési célból is sokan keresik a salgótarjáni ingatlanokat. A Belvárosi parkolás a nappali órákban nehézkes és fizetős, a külvárosi részeken problémamentes és ingyenes.

  • Zöld területek mennyisége
  • Vendégszerető polgárok
  • Családos programok
  • Építészeti különlegességek
  • Helyi járatok rendszeressége és megbízhatósága
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Salgótarján és környéke

Kiadó ingatlanok Salgótarjánban

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Allgemeine Geschäftsbedingungen Datenschutzbestimmungen DSA Impressum Cookie-Einstellungen Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch