Helló, Szekszárd!

Szekszárd ingatlan.com-os oldala

Szekszárd fotója

Szekszárdon keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Szekszárdi statisztikák

Szekszárd irányítószáma: 7100

A grafikonon Szekszárd lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Szekszárd bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

dr. Solymár Anna fotója

dr. Solymár Anna

4 éve az ingatlan.com-on

dr. Solymár Anna oldala

„A város, mint egy álmos eb, hever domb alatt, sík felett” - írta Babits Mihály, szekszárdi költő, az egykori szülővárosáról.
Budapesttől - az M6-os autópályán - 1,5 órányi távolságra lévő, 30 ezer fő lakosú kisvárosról manapság legtöbbeknek a bor jut eszébe. Nem véletlenül, hiszen az innen származó nedűk világhírűek.

A város az elmúlt években egyre jobban épülő-szépülő otthona az itt lakóknak. Emellett vendégek tömegét vonzó helyszíne a bor-, a gasztronómiai- és a kulturális rendezvényeknek.

Nyaranta több tízezer látogatója van a 2012-ben épült Családbarát Élményfürdőnek. Hasonlóan kedvelt turistacélpont a Gemenci erdő a kisvasúttal. Szekszárd ma már elképzelhetetlen a Borvidék Félmaraton nélkül, amely egyet jelent a Gemenci Nagydíjjal, Magyarország egyik legnagyobb múltú kerékpárversenyével. 
Múlt, jelen és jövő! Bor, kultúra, sport és szabadidő! Ezt kínálja Szekszárd, az élhető város!


dr. Solymár Anna tippjei:

Fiataloknak kiváló választás lehet például a város külterületén egy lakható tanya, vagy egy kisebb családi ház. Az idősebbeknek pedig egy kényelmes lakás a belvárosban.
A közbiztonság a város bármely pontján kiváló.
  • Szép belváros
  • Vendégszerető polgárok
  • Tiszta levegő
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Fenntartható működés kialakult gyakorlata
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Szekszárd és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Allgemeine Geschäftsbedingungen Datenschutzbestimmungen DSA Impressum Cookie-Einstellungen Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch