Helló, Szolnok!

Szolnok ingatlan.com-os oldala

Szolnok fotója

Szolnokon keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Szolnoki statisztikák

Szolnok irányítószáma: 5000

A grafikonon Szolnok lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Szolnok bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Szabó Ferenc - Szolnok fotója

Szabó Ferenc - Szolnok

5 éve az ingatlan.com-on

Szabó Ferenc - Szolnok oldala

Szolnok Magyarország egyik legrégebbi megyeszékhelye. Közel van Budapesthez és köszönhetően a hamarosan teljes egészében elkészülő autóútnak, a vasút mellett, közúton is kényelmesen és gyorsan megközelíthető a főváros. 
Szolnok élhető nagyságú, a városon belüli közlekedés gyorsnak és zökkenőmentesnek mondható. Emellett jó természeti adottságokkal rendelkezik, a Tisza és a Zagyva folyó ölelésében csodálatos a város. Az újjászületett főtér télen-nyáron jó hangulatú, a Tisza-parti sétány pedig minden évszakban elvarázsolja a látogatókat. 
Szolnok iskolaváros, a tucatnyi általános iskola mellett a középfokú oktatás is nagyon széles spektrumban jelen van a településen, a három gimnázium mellett még két szakképzési centrum is üzemel, ezzel is szélesítve a pályaválasztók számára a lehetőségeket. A felsőoktatást a Debreceni Egyetem kihelyezett tagozata képviseli, több szakon is indítanak képzéseket Szolnokon. 
A jól felszerelt megyei kórház is itt üzemel, magas színvonalú egészségügyi ellátást biztosítva a környéken élőknek. 
A városban, amely jelentős turisztikai célpont is, élénk a kulturális élet, amelyet mozik, színház, koncertek biztosítanak. A Szolnoki Reptár repülőmúzeum, minden korosztály számára tartogat meglepetéseket.  
Kiemelkedő a sportélet is: Szolnok magas színvonalú nemzetközileg is elismert kosár- illetve vízilabda csapattal is rendelkezik (Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub, Szolnoki Dózsa Vízilabda SC), illetve jelentős a vízi sportok bázisa a szolnoki Holt-Tiszán. 
Az eddig felsoroltak mellett a munkahelyek tekintetében is jó lehetőségekkel rendelkezik a város.Szabó Ferenc - Szolnok tippjei:

Szolnokon az árak mérsékelten ugyan, de emelkedtek az elmúlt időszakban. Leginkább a belvárosi, kisebb lakásokat keresik a befektetők és az összeköltöző fiatalok, illetve a 70 nm-nél nagyobbakat a gyermekes családok. Hamarosan elindulhat az új Belvárosi Tisza-híd (Csáklya utcai híd) építése, amely  megváltoztathatja a település ingatlanainak az árazását.

  • Zöld felületek aránya
  • Munkalehetőségek helyben
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
  • Építészeti különlegességek
  • Autóforgalom
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Szolnok és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Allgemeine Geschäftsbedingungen Datenschutzbestimmungen DSA Impressum Cookie-Einstellungen Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch