Helló, Úri!

Úri ingatlan.com-os oldala

Úri fotója

Úri községben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Úri statisztikák

Úri irányítószáma: 2244

A grafikonon Úri lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Úri bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Egy igazán varázslatos helyen fekvő, összetartó és otthonos hangulatú község, ahol mindenki előre köszön még az idegennek is: Úri.
Története a honalapításig nyúlik vissza, bár a vidék már ezt megelőzően is lakott volt.
A falu dombok közé épült, a régi főutca mentén patak csordogál, amely a településen kívűl egy festői szépségű tóban végződik.
Kiváló választás azoknak, aki kellően közel szeretnének élni a fővároshoz, azonban nagyra értékelik a hagyományokat, a közvetlen és kedves emberi kapcsolatokat.

Úriból buszjáratok indulnak Monor, valamint Sülysáp irányába, ahonnét távolsági buszok, vagy vasút kínálják a további közlekedési lehetőségeket. Autóval a 4 sz. autóút és a 31-es főút könnyedén elérhető. 
A település boltjai kellően felszereltek a mindennapok igényeihez. Helyben munkalehetőséget biztosítanak különféle üzemek, cégek. 
Tíz évre visszatekintő munkám során kivétel nélkül mindenki elégedett volt, ha Úriban választott otthont magának, vagy családjának.
Úri Önt is szeretettel várja!

Úriban szinte nem lehet rosszul ingatlant választani a lokációt illetően, mindössze azt kell mérlegelnie a vásárlónak, hogy számára a bájos településen belül a falusias/kisvárosias központ a szimpatikusabb, vagy inkább az elvonulást jobban kínáló, szélsőbb utcák, ahonnan panoráma nyílik a településre, vagy a csodás természeti környezetre. 
Bár alapvetően vert- és vegyes falazatú házaktól sem kell tartani a domborzat miatt, amennyiben mégis kétségei vannak a döntés előtt kérje szakértő segítségét!
  • Építészeti különlegességek
  • Fejlődő közösségi terek
  • Zöld területek mennyisége
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Úri és környéke

Eladó ingatlanok Úri községben

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Allgemeine Geschäftsbedingungen Datenschutzbestimmungen DSA Impressum Cookie-Einstellungen Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch