Helló, Budapest, VIII. kerület!

Budapest VIII. kerület ingatlan.com-os oldala

VIII. fotója

Budapest, VIII. kerületben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Budapest, VIII. kerületi statisztikák

A grafikonon Budapest, VIII. kerület lakosságának és a kerületben lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Budapest, VIII. kerület bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Palazzo Doro Kft

7 éve az ingatlan.com-on

Palazzo Doro Kft oldala

Az ingatlanközvetítői és a kerület lakosaként megélt tapasztalat is azt mondatja velünk, hogy Józsefváros ezerarcú.

A kerületet átszelő Nagykörút és egyéb főutak jelentős éjszakai- és nappali tömegközlekedési járattal látják el a környéket. Sok fiatal ezért és a lüktető városi lét közelsége miatt költözik ide. Később itt is marad akár gyermekkel, mivel számos kéttannyelvű, kiemelt tagozatos iskola található itt.

A nagy zöldterülettel rendelkező kerület kompromisszumot jelent azoknak, akik a napi ingázás elkerülése miatt maradnának a város központjában és ragaszkodnak hozzá, hogy szabadidejüket is a közelben tudják eltölteni például valamelyik felújított parkban - a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében, a Teleki László téren - vagy a Fűvészkertben. A természetközeliséget erősíti, hogy számos, a közösségeket is bevonó intézkedés során többek között a parkokba komposztládákat tettek le, a kihasználatlan telkeken közösségi kerteket alakítottak ki vagy éppen a forgalom elől elzárt utcákat, utca-részeket hoztak létre.


Palazzo Doro Kft tippjei:

Szakmai tapasztalataink szerint a rövidebb távú befektetést keresők gyakran a Palotanegyed mellett döntenek. A Körúton kívülre eső területeken viszont jóval nagyobb alapterületű lakásokat tudnak - akár többgyermekes családok - megvásárolni. Modern környezetre vágyók körében a kerület számos új építésű projektje közül talán még mindig a Corvinnegyedben zajló beruházások a legkelendőbbek. De családi házban gondolkodóknak is van mit keresniük Józsefvárosban, például Tisztviselőtelepen.
  • Fejlődő közösségi terek
  • Zöld felületek aránya
  • Közlekedés a kerületben és a belváros felé
  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Turisztikai látványosságok
  • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben

Budapest, VIII. kerület és környéke

Kiadó ingatlanok Budapest, VIII. kerületben

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Allgemeine Geschäftsbedingungen Datenschutzbestimmungen DSA Impressum Cookie-Einstellungen Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch