Helló, Budapest, XIII. kerület!

Budapest XIII. kerület ingatlan.com-os oldala

XIII. fotója

Budapest, XIII. kerületben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért.

Keresés

Budapest, XIII. kerületi statisztikák

A grafikonon Budapest, XIII. kerület lakosságának és a kerületben lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Budapest, XIII. kerület bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

 • Tóth Viktória fotója

  Tóth Viktória

  12 éve az ingatlan.com-on

  Tóth Viktória oldala

  A kerület hatalmas, több városrészből áll. Angyalföldön a gyönyörű kertváros mellett panel, tégla építésű- és új építésű társasházi lakások közül lehet válogatni. Lőportárdűlőn, a Vízafogó városrészen szintén mindhárom típusú ingatlanból van kínálat. Újlipótváros kiemelten kedvelt rész.

  A kerületben kiváló a közlekedés és az infrastruktúra, dinamikusan és folyamatosan fejlődik. Az emberek szeretnek itt élni, ide mindenki visszavágyik. Duna-parti korzók, zöld parkok, közöségi létesítmények, rengeteg bevásárlási lehetőség található itt. Minden korosztálynak kiváló választás lehet. 


  Tóth Viktória tippjei:

  A családot tervezők számára Angyalföld a legjobb választás, hogyha parkos, családias légkörben szeretnének élni. A legkedveltebb lokáció, Újlipótváros.

  A kerületben sok az újépítésű társasház , lakópark, ahol minden korosztály megtalálja az ideális otthont. Mindenütt kiváló a közbiztonság.

  • Tiszta, gondozott utcakép
  • Építészeti különlegességek
  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Szép központ
  • Zöld felületek aránya
  • Autóforgalom
  További ingatlanosok a térségben
 • Casa Profitto Kft.

  12 éve az ingatlan.com-on

  Casa Profitto Kft. oldala

  A 13. kerület 3 fő részre tagolható. A Belső-Újlipótvárosban a klasszikus épületek és a Belváros közelsége, igazi polgári hangulatot ad.
  A környék nívóját és zöldterületek lehetőségét a méltán híres Szent István Park és Jászai Mari tér jelenti. A Margitsziget közelsége remek kikapcsolódási lehetőség a környéken.

  Az angyalföldi részen sok az új építésű projekt és sokat fejlődött a városrész a parkokat tekintve is.
  A kerület másik határán lévő kervárosi övezet, családok számára lehet ideális választás. A kerületben magas szinvonalúak az egészségügyi intézmények. A 3-mas metró végighalad a kerületen, a közlekedés több, mint tökéletes.
  A frekventált belvárosi zónától haladva, a kerületen keresztül a kertvárosba, mindenki megtalálhatja a számára ideális lakóterületet.   Casa Profitto Kft. tippjei:

  A fiatalok számára a Belváros közelsége, az éttermek és szórakozóhelyek széles palettája miatt ajánlom az újlipótvárosi részt. A dunaparti séták igazi feltöltődést jelenthetnek és különleges élményben részesítik az itt lakókat.

  Családok és idősebbek számára a nyugodtabb, parkokkal teli kertvárosi részt ajánlanám. A játszóterek és közparkok az utóbbi évekeben igazán nagy figyelmet kaptak és magas színvonalúak.

  • Egészségügyi ellátás színvonala
  • Kikapcsolódási lehetőségek
  • Családos programok
  • Autóforgalom
  • Sportolási lehetőségek
  További ingatlanosok a térségben

Budapest, XIII. kerület és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2022 Allgemeine Geschäftsbedingungen Datenschutzbestimmungen Cookie-Einstellungen Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch