Helló, Budapest, XIV. kerület!

Budapest XIV. kerület ingatlan.com-os oldala

XIV. fotója

Budapest, XIV. kerületben keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Budapest, XIV. kerületi statisztikák

A grafikonon Budapest, XIV. kerület lakosságának és a kerületben lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Budapest, XIV. kerület bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Sebestyén Tamás fotója

Sebestyén Tamás

15 éve az ingatlan.com-on

Sebestyén Tamás oldala

A kerület egyik legnagyobb előnye az infrastruktúrájából adódik, mivel a kiváló közlekedés mellett a bevásárlási és intézményi adottságok is kiemelkedően jók. Emellett a zöldfelület aránya még mindig elég magas annak ellenére, hogy az elmúlt évek építési hulláma erre a kerületre is kihatott.

Zugló viszonylag közel fekszik a Belvároshoz, de sokkal élhetőbb, ami nagyon fontos a hétköznapi nyüzsgő életmód mellett. Bölcsődék, óvodák, iskolák, illetve egészségügyi intézmények egyaránt megtalálhatóak itt.

A bevásárlóközpontok és egyéb szolgáltatóhelyek mellett a Városliget megújult környezete és kulturális közege - amely turisztikai célpont is - nyújt további kikapcsolódási lehetőségeket. Ezen adottságok miatt tud korosztálytól függetlenül hosszú ideje élhető kerület maradni Zugló.\r\n


Sebestyén Tamás tippjei:

A Városliget megújítása az egyik legnagyobb ajándék a kerületben és a közelben élők számára. Az Örs vezér tere szomszédsága pedig a lakótelepi és közeli kertvárosra vágyó családok számára is rendkívül előnyös. A Stadionok vonzáskörzete szintén kiváló infrastrukturális adottsággal rendelkezik. A Bosnyák tér pedig a harmadik központi rész, ahol a kiváló közlekedés mellett a piac jelenléte ad plusz vásárlási lehetőségeket, amely körül további komoly fejlesztések várhatóak a közeljövőben.
  • Munkalehetőségek a kerületben
  • Munkalehetőségek helyben
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Szép központ
  • Közbiztonság
  • Autóforgalom
További ingatlanosok a térségben

Budapest, XIV. kerület és környéke

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Allgemeine Geschäftsbedingungen Datenschutzbestimmungen DSA Impressum Cookie-Einstellungen Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch