Helló, Békéscsaba!

Békéscsaba ingatlan.com-os oldala

Békéscsaba fotója

A fotót készítette: Bárány Zoltán

Békéscsabán keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Békéscsabai statisztikák

Békéscsaba irányítószáma: 5600

A grafikonon Békéscsaba lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Békéscsaba bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Lévai Mónika fotója

Lévai Mónika

6 éve az ingatlan.com-on

Lévai Mónika oldala
Békéscsaba Magyarország dél-keleti részén fekszik, Békés megye székhelye, gazdasági központja, közel 60 000 fős lakossággal. 
Különböző kerületei vannak, így mindenki találhat magának ideális otthont. Bőséges a választék a lakótelepi lakások, illetve a kertvárosi övezetben található családi házak tekintetében is.
A helyi közösségi közlekedés autóbuszokkal valósul meg, de a kiépített kerékpárutaknak köszönhetően rengetegen közlekednek biciklivel. 

A városban több bölcsőde, óvoda és középiskola várja a gyerekeket. 
A város kulturális élete sokszínű. Országos ismertséget vívott ki magának a középiskolások által megrendezett „Garabonciás Napok”. Többek között említésre méltó a Békéscsabai Jókai Színház, a Munkácsy Mihály Múzeum, a Szlovák Tájház. 
A pihenésre vágyóknak az Árpád Fürdő szolgáltat kellemes helyszínt. Híres a a Csabai Kolbászfesztivál is. 
2019-ben kezdődtek meg az M44-es autóút kivitelezési munkálatai, amelynek köszönhetően egyre több befektetőt vonz a város.

Lévai Mónika tippjei:

Nevéhez hűen, Békéscsaba egy nagyon békés, családbarát, „élhető” város. A fiatalok számára a belváros és környéke (Kazinczy lakótelep, Bartók Béla út), illetve a József Attila lakótelep (ismertebb nevén Lencsési lakótelep) a legkedveltebb városrész. 
Akik családalapítás mellett döntenek, azok egyre inkább a kertvárosi részeket (Keletikertek, Kastélyszőlők, Jamina) részesítik előnyben. 
Az elmúlt időszakban jelentős áremelkedés tapasztalható.
  • Helyi hagyományok ápolása
  • Oktatási intézményekkel való ellátottság
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Játszóterek mennyisége, minősége
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Békéscsaba és környéke

Kiadó ingatlanok Békéscsabán

Hasonló oldalak

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Allgemeine Geschäftsbedingungen Datenschutzbestimmungen DSA Impressum Cookie-Einstellungen Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch