Helló, Gyál!

Gyál ingatlan.com-os oldala

Gyál fotója

A fotót készítette: Hubert Dávid

Gyálon keresel ingatlant?

Nézd meg az összes hirdetést a gombra kattintva vagy görgess lejjebb a kiemelt ajánlatokért, négyzetméter árakért, statisztikákért!

Keresés

Gyáli statisztikák

Gyál irányítószáma: 2360

A grafikonon Gyál lakosságának és a településen lévő ingatlanok számának alakulása látható az elmúlt évtizedben.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

A bűncselekmények száma Magyarországon jelentősen csökkent az elmúlt évtizedben, így a közbiztonság nagymértékben javult. A grafikonon Gyál bűnözési statisztikája látható az országos átlaghoz képest. A bűnesetek számát 1000 főre vetítetve jelenítettük meg, ezzel kiszűrve a településméretből adódó torzítást.
Az adatok forrása: Központi Statisztikai Hivatal.

Mit mondanak a térség ingatlanszakértői?

Mezei Ágota

5 éve az ingatlan.com-on

Mezei Ágota oldala

Gyál városa Budapesttől délkeletre, közvetlenül a főváros határában helyezkedik el. Autóval jól megközelíthető az M5-ös, és M0-as autópályákról, tömegközlekedéssel pedig akár vasúttal vagy busszal.

A város környezetében kedvezőek a természeti adottságok. A nagy vízfelszínek és az erdős részek jó mikroklímát biztosítanak az itt élőknek. Gyál a budapesti agglomeráció egyik legjobban élhető települése.

A város vezetésének köszönhetően az elmúlt 20 évben a település hatalmas fejlődésen ment keresztül. Sport-, szabadidős létesítmények, még több bevásárlási lehetőség, az orvosi ellátás bővítése, valamint a helyi vállalkozások fejlődése mind-mind az itt élők kényelmét szolgálják. Az ide költözők nagyon jó véleménnyel vannak a városunkról, akár a kisgyermekes családok, akár az idősebb korosztály, de a fiatalok körében is népszerű a település az említett infrastruktúra és a kellemes kertvárosi hangulat miatt is.


Mezei Ágota tippjei:

Amennyiben kisgyermekes család tervezi a költözést Gyálra, jó választás lehet a város ligeti részen az Ady iskola és környéke. Itt az iskola mellett óvoda, számos kis-, nagy bevásárlási lehetőség is adott, valamint egy új, impozáns sportlétesítmény, uszoda is rendelkezésre áll.
Gyálnak ezen az oldalán a Zrínyi Általános Iskola környéke, valamint Gyálszőlő több része is jó szívvel ajánlható. Ez azoknak is megfelelő lehet, akik a csendesebb, a város zajától távolabb eső helyeket részesítik előnyben.
  • Bevásárlási lehetőségek
  • Naponta használt szolgáltatások elérhetősége
  • Kellő vonzerő fiatalok számára is
  • Autóforgalom
  • Biztonságos kerékpáros közlekedés
  • Pezsgő belvárosi élet
További ingatlanosok a térségben

Gyál és környéke

Eladó ingatlanok Gyálon

© ingatlan.com - 1999 - 2024 Allgemeine Geschäftsbedingungen Datenschutzbestimmungen DSA Impressum Cookie-Einstellungen Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch